2 april 2019: thema-avond Kind en (op)voeding

little girl cooks

Op dinsdag 2 april 2019 van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Stichting Sociaal Cultureel Werk (SCW) Ameland de thema-avond 'Kind en (op)voeding' voor ouders/verzorgers, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden in Ons Hol te Hollum. Een informatieve bijeenkomst over voeding bij jonge kinderen. Met informatie over orthomoleculaire voeding en opvoedadviezen.

Inhoud programma

Pedagoog Paula van Zwol gaat met de deelnemers in gesprek en geeft tips over het opvoeden en eten. “Mijn kind wil niet eten, hoe ga ik daarmee om?” Hoe sta jij als ouder in je kracht als het om (op) voeden gaat? Ook is er ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan en informatie uit te wisselen.

Orthomoleculair voedingsdeskundige Jits Metz geeft een presentatie over een andere voedingsleer en is op zoek naar bewustwording over voeding. Hoe kun je dit aantrekkelijk maken voor (jonge) kinderen? Opvoeden zonder of met minder suiker, hoe doe je dat?  

Meer informatie en aanmelden

U vindt meer informatie in de uitnodiging: download/3044-informatie-thema-avond-kind-en-opvoeding.pdf

Deelname is gratis. Graag aanmelden voor 26 maart 2019 bij: onshol@scw-ameland.nl of via telefoonnummer (0519) 554 351.

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

De avond wordt mede gefinancierd door gemeente Ameland, Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) gemeente.  Kinderen en jongeren zijn de volwassenen van de toekomst. Wanneer zij opgroeien in een gezonde omgeving en met een gezonde leefstijl, wordt dit voor hen dit de normaalste zaak van de wereld.